Värt att köpa kvalitet

För drygt ett år sedan köpte jag en trenchcoat från Snoot. Då tyget gick sönder och jag tycker att kvalitetskläder ska hålla längre så tog jag med rocken till Snoots butik på Östermalm. 

Där fick jag höra att Snoot gjort konkurs och att nya ägare tagit över. Där någonstans var jag beredd att svära, glömma rocken och inse att det inte är värt att köpa kläder av det märket igen. Det vore dock lite synd då jag gillar märket och är nöjd med allt annat vi köpt därifrån. 

Men de nya ägarna bestämmer sig för att låta mig byta rocken mot en ny av årets modell helt utan kostnad. Detta för att de insåg att det var ett tillfälligt problem med den rock jag köpt och ville inte att detta skulle påverka mitt omdöme om märket negativt. 

Det kan alltid bli fel, vad man än köper. Det som skiljer kvalitet från skit är hur man handskas med felen. När man tar ansvar och till och med överlevererar så representerar man kvalitet. Om man bara duckar och smiter undan så levererar man skit. Snoot levererar kvalitet. 

Kommentera gärna om du har något att tillägga.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: