Träna nu – aldrig

Jag har haft kort på SATS sedan i somras (igen) och tränade rätt frekvent ett tag. Men så var det nytt jobb och så skärpta rekommendationer om att inte träna som gjorde att jag hållit mig borta från gymmet. Förvisso har jag kört några pass hemma i vardagsrummet men det blir inte samma sak.

Sen tänkte jag i mellandagarna att det nog var läge att våga sig till gymmet. Nu bor jag på hyfsat bekvämt gångavstånd och jag kan duscha hemma efteråt. Men så insåg jag att vi var bara några dagar från de två månader på året alla köper träningskort och fyller gymmet, så även utan Corona föredrar jag att inte träna i januari eller februari. Jag får återgå till gymmet i mars istället. Under tiden får jag roa mig med andras misstag istället för att göra egna.

Kommentera gärna om du har något att tillägga.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: