Tandborsten i köket?

Kanske är det ett tecken i tiden. Kanske ett bevis på att GTD fungerar. Men när man har koll på allt som ”måste” göras så är det lätt att bli kreativ och tänka på annat. Kanske är det därför jag börjar fundera på såna här viktiga frågor som till exempel:

Vad är mest hygieniskt, att förvara tandborsten i det rum där alla skiter eller att ha den där man lagar mat. Jag inbillar mig att köket är mer hygieniskt än toaletten. Upplys mig gärna om jag skulle ha fel (killgissningar och resultat av tjejforskning undanbeds dock). Jag förstår att vatten är ett krav så det är naturligt att man borstar tänderna i antingen köket/badrummet eller möjligen tvättstugan.

Men då är frågan varför (nästan) alla förvarar tandborsten i rummet där man skiter istället för i köket och också varför man borstar tänderna där. Och ja, jag gör det också, men kanske är det dags att ändra på.

Kommentera gärna om du har något att tillägga.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: