Status för backa Aileen

Häromdagen meddelade Aileens mamma att skolavgiften, inklusive gammal skuld till och med juni är betalt. Aileen kan fortsätta gå i skolan åtminstone en månad till.

Mitt mål med att #backaAileen är att vi ska kunna bistå med avgiften i juli.

Om inte Aileens mamma, Claudia kan betala ca 10.000 kronor (1075 USD) senast den 15 juli måste Aileen sluta i skolan. Tyvärr är det svårt för Ailenns mamma att få ihop pengarna på grund av Corona. Mitt mål är att vi ska kunna få ihop nog med pengar för att betala Aileens skolavgift i juli.

På bara några dagar har vi fått in 1000 kronor. Kan och vill du hjälpa Aileen så swisha gärna till 0723-045 555 (meddelande “backaAileen”). Även några tior är värdefull hjälp. Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

Du får så klart gärna dela informationen i sociala media (gärna med hashtag #backaAileen och har du frågor så ring gärna ovanstående nummer.

Jag lovar att täcka bankkostnader och liknande för att kunna garantera 100% till universitetsavgiften. 100% når den behövande utan omkostnader. Det är mer än vad de flesta hjälporganisationer kan utlova.

Kommentera gärna om du har något att tillägga.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: