Spel är kul och kan vara lönsamt

Under ett par år så bodde jag i Honduras och livnärde mig på poker.  Jag fick ibland en känsla av att jag läst fler böcker om poker och spelteori än resten av Honduras pokerspelare tillsammans. Många av dem spelade helt enkelt för att det var kul. Det är en faktor som ofta glöms bort när det gäller spel. Man pratar ofta om vinster och sällan om nöjet.

Då spelet på den lokala pokerklubben i Tegucigalpa var väl högt så spelade jag ofta poker online. Numera spelar jag mest bara någon turnering då och då för nöjes skull. Jag satsar 11 dollar och förlorar oftast. Men vinner jag kan det bli stora pengar.

Numera finns det dock en uppsjö av andra spel som verkar kul. Några av dem som jag tycker sticker ut är South Park Slot. Gillar du TV-serien South Park är det en given vinnare. Ett spel som du kan anpassa efter tycke och smak även om det hela tiden är samma spel är Gonzo Quest. För mig som älskar känslan av Las Vegas är Starburst ett spel som ger den rätta känslan.

Vill man spela för förströelsen så kan man naturligtvis spela så mycket man vill och har råd med. Mitt tips är dock att inte börja spela utan en bra bonus. Även om man spelar för nöjes skull så är det roligare om man ökar chansen att vinna.

Kommentera gärna om du har något att tillägga.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: