Ska du sälja fakturorna – var smart!

Som småföretagare blir jag uppringd flera gånger i månaden av olika företag som vill köpa mina fakturor. Då min huvudsakliga uppdragsgivare – Ciklum – alltid betalar på ungefär tre dagar så har jag aldrig haft behov av såna tjänster. Men av nyfikenhet kollade jag runt lite och ser att man inte ens behöver vänta på att dessa säljare ringer upp.

Ett nystartat företag – Fakturino – tillhandahåller tydligen en sajt där småföretag kan jämföra priser på faktureringstjänster. Jag spår en god framtid för Fakturino och dess factoring, speciellt med tanke på den ökade populariteten kring factoring och att de traditionella bankerna gör allt vad de kan för att berika sig själva på kundernas bekostnad. Dessutom är det ju inte till deras nackdel att en av grundarna tidigare grundade Lendo som ju såldes för närmare 100  miljoner kronor

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: