Sälj det kunden vill köpa

Sälj det kunden vill köpa

För några år sedan gav jag ut boken ”Sälj det kunden vill köpa”. Den vänder sig främst till entreprenörer som inser att hur duktiga de än är på att knåda ryggar eller kontrollera siffror så behöver de också sälja för att få firman att gå runt. Allt företagande bygger på försäljning. Jag kan naturligtvis inte garantera att du blir Sveriges bästa säljare genom att köpa boken, men du blir definitivt en bättre säljare. Det kan jag garantera.

Vill du köpa enstaka exemplar av boken Sälj det kunden vill köpa kan du med fördel göra det från Adlibris eller Bokus. Du kan naturligtvis också göra det av mig. I bokhandeln kan priset variera. Av mig köper du den direkt för 80 kronor ink moms och porto. Faktura kommer med boken.

Vill du ha flera exemplar eller signerade ex så vänd dig med fördel till mig direkt. Skriv i meddelandefältet vad det är du vill ha.

Kommentera gärna om du har något att tillägga.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: