OmniFocus är bäst som to-do-lista – i alla fall för mig.

OmniFocus

Jag har testat flera olika verktyg som to-do-listor. Några av dem är Trello, Remember the milk, Things och några till utöver de vanliga – Outlooks och Googles listhanterare. Vidare så har jag testat både Apples anteckningar, OneNote och Evernote. 

Evernote var länge min favorit eftersom den tillåter användning av taggar. Hur smart det är med taggar har jag beskrivit tidigare.  Det är skälet till att jag efter varje utflykt till andra to-do-listor återvänt till Evernote. 

Nu har jag för tredje gången testat OmniFocus och ni i version tre så har de stöd för taggar. Det gör att den är mycket mer användbar än tidigare. Efter att ha tagit mig igenom fem timmars field guide från Macsparky om. OmniFocus – för övrigt mycket prisvärd så är jag mer än tillräckligt kunnig för att få ut mycket nytta och spara mycket tid med OmniFocus. 

Även om OmniFocus är uppbyggd kring Getting Things Done så är det inget krav att använda det systemet för att ha glädje av OmniFocus. 

Dock kanske OmniFocus inte passar för alla. Den som använder Windows och Android istället för Apples miljö kan glömma OmniFocus. Den som inte har allt för mycket på gång kan också klara sig med Things eller annan enklare To-Do-lista. 

Kommentera gärna om du har något att tillägga.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: