Om Kent Filppus webbplats

Här tar jag mig friheten att skriva vad jag vill. Jag tillåter mycket diskussion och interaktivitet men inte ren reklam som inte har med ämnet att göra eller grova personangrepp och  brottslighet (tex hets mot folkgrupp).

Jag skriver för min egen skull och kommer därför ibland att ha långa uppehåll, då jag inte hinner skriva och inriktningen kan ändras.

Jag älskar ord och att leka med ord. Därför kommer mycket citat och uttryck som jag kanske inte håller med om att förekomma. Ibland tycker jag humorn står över om någon kan ta illa upp, eller att även ett korkat uttalande är värt att uppmärksamma.

Vidare så förbehåller jag mig rätten att ta bort inlägg som känns inaktuella eller uppdatera dem. Då försöker jag göra en liten not om att det är uppdaterat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.