Kundnyttan i Sverige AB

Kundnyttan är mitt företag. Kundnyttan jobbar med säljutveckling och säljuppdrag. Då jag för närvarande inte aktivt söker nya uppdrag så har jag tagit ner företagets egen hemsida. Jag har för närvarande fullt upp med mitt huvuduppdrag för Trintech. Därför kan jag inte ta mig an några nya större uppdrag. Men skulle du behöva hjälp så kan du ändå höra av dig. Jag har ett brett kontaktnät och kanske kan jag hjälpa dig att nå rätt person ändå.

Jag har också mina böcker som ligger i företaget. Det är dels boken Utan Min Dotter som handlar om min dotter Paulina som är bortrövad av sin mamma. Men framförallt boken Sälj Det Kunden Vill Köpa som är en bok om försäljning som vänder sig främst till småföretagare. De är ju en grupp som ofta är experter på sin kärnverksamhet, men som är beroende av försäljning för sin överlevnad. Men även säljproffs kan hitta sånt de har nytta av i boken.

UPPDATERING: Företaget är nedlagt då jag jobbar heltid med annat sedan en tid.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: