Kent Filppu

Kent FilppuJag är yngre än många unga, men jag har mer erfarenheter än många gamla.

Sedan sommaren 2016 så jobbar jag heltid åt Infogix. Jag jobbar med att hjälpa stora företag med analys av och kontroller av data som ska hjälpa dem att fatta bättre beslut och att agera på ett korrekt sätt. Det låter kanske lite luddigt för den som inte jobbar med något liknande, men vill du veta mer så tveka inte att höra av dig.

Privat så är jag gift med världens underbaraste kvinna, Marta och vi har en treårig son, Gustav och hans lillebror Tommy, döpt efter min tyvärr avlidne far Tommy Filppu.

Trots att det är 8 år sedan jag och Marta träffades har vi samma passion för varandra som från första stunden så vi kan vara ett bevis på att långa förhållanden inte behöver sakna passion.

I övrigt så har jag en 11-årig dotter, Paulina, som jag inte fått träffa på över 7 år för att hennes mor bestämde sig för att hon och Paulina skulle bosätta sig i Honduras. Henne älskar och saknar jag och det går inte en dag,  utan att jag tänker på henne. Därför har jag ocksåskrivit en bok som handlar om hur Paulina rövades bort av sin mamma.

Det finns de som mist sina barn eller får se dem tyna bort och dö. Jämfört med dem är jag lyckligt lottad så jag ska inte klaga.

Vintertid gillar jag hockey. Timrå IK är laget i mitt hjärta. I övrigt gillar jag att resa och jag tränar när jag kan. Jag drar också gärna en poker då och då eller går ut med grabbarna på en öl eller åtta. Gissa vad som är vanligast, en öl eller åtta?

Politiskt så är jag fri och obunden och kan kritisera vilket förslag jag vill, likaväl som att hylla det jag tycker är bra utan att jag behöver tänka på var det kommer ifrån.

Jag gav ut en bok om försäljning för några år sedan som går att köpa via Adlibris.

Jag finns yrkesmässigt på LinkedIn och privat på Facebook.

Kommentera gärna om du har något att tillägga.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: