Kent Filppu

Kent FilppuJag är yngre än många unga, men jag har mer erfarenheter än många gamla.

Sedan sommaren 2021 så jobbar jag heltid åt FIS, Jag jobbar med att hjälpa stora företag främst inom finansiella sektorn med avstämningar, månadsbokslut och Corporate Actions.  Det låter kanske lite luddigt för den som inte jobbar med något liknande, men vill du veta mer så tveka inte att höra av dig.

Privat så är jag gift med världens underbaraste kvinna, Marta och vi har två barn, Gustav och hans lillebror Tommy, döpt efter min tyvärr avlidne far Tommy Filppu.

Trots att det är 13 år sedan jag och Marta träffades har vi samma passion för varandra som från första stunden så vi kan vara ett bevis på att långa förhållanden inte behöver sakna passion.

I övrigt så har jag en 16-årig dotter, Paulina, som jag inte träffat på 13 år, då hon bor med sin mamma i Honduras. Henne älskar och saknar jag och det går inte en dag,  utan att jag tänker på henne.

Det finns de som mist sina barn eller får se dem tyna bort och dö. Jämfört med dem är jag lyckligt lottad så jag ska inte klaga.

Vintertid gillar jag hockey. Timrå IK är laget i mitt hjärta. I övrigt gillar jag att resa och jag tränar när jag kan. Jag läser en hel del och har åsikter om det mesta. Jag går också gärna ut med grabbarna och tjejerna på en öl eller fyra. Gissa vad som är vanligast, en öl eller fyra?

Politiskt så är jag fri och obunden och kan kritisera vilket förslag jag vill, likaväl som att hylla det jag tycker är bra utan att jag behöver tänka på var det kommer ifrån.

Jag finns yrkesmässigt på LinkedIn.

Kommentera gärna om du har något att tillägga.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: