Kaos betyder möjligheter

Jag upptäckte att Binero var lite för krångliga för att få fortsätta driva mitt webhotell efter fem år så det var enklare att byta till Loopia än att få allt att fungera som jag ville på Binero. Tråkigt men så är det ibland. Nu håller jag på att få ordning på allt efter flytten, men då jag har mycket jobb att göra också så kommer det kanske att ta någon vecka innan allt är på plats. Därför vill jag be er stå ut med lite strul i form av länkar som inte funkar, bilder som saknas och annat. Det blir snart bättre.

Eftersom kaos betyder möjligheter så vill jag inte bara få det tillbaka till det gamla utan jag vill att något bättre ska komma ut av det. Så jag har ambitionen att förbättra en hel del på webben. Bland annat följande:

  • Jag kommer att vara mer aktiv på bloggen igen.
  • Kategorierna blir färre och inläggen bättre strukturerade.
  • Jag ska lägga lite energi också på det visuella och inte bara texten.
  • Även andra kommer att bidra med innehåll och de första intervjuerna  människor vi kan lära oss av är redan på gång.
  • Ni läsare kommer att bli tillfrågade om att bidra mer.

Bloggen är fortfarande ett privat projekt och syftet är inte att tjäna pengar. Den sköts helt ideellt och därför kan det fortfarande bli lite luckor när livet i övrigt kräver uppmärksamhet.

Jag är medveten om att bloggarna är mindre inne nu är för tio år sedan när jag började blogga men å andra sidan ser jag en renässans för sociala media där vi själva äger innehållet och inte bara gör oss till produkter för annonsförsäljning som hos Google och Facebook.

Jag är också medveten om att alla experter säger att man ska blogga om en sak och koncentrera sig på det, men då livet är mer komplext så kommer jag att vara intresserad av olika saker och därför anpassa innehållet efter detta. Är du bara intresserad av en del av det jag skriver så kan du välja kategori efter detta.

Livet består av att göra val. Ett val är mellan att passa in och att sticka ut. Min uppfattning är att det är roligare att sticka ut. Det kommer förmodligen innebära att du inte gillar allt jag skriver. Men vet du, det är helt ok. Man behöver inte tycka lika. Tvärtom lär man sig mer av att diskutera med de som har andra uppfattningar än att bara umgås med likasinnade.

Innehållet är dock på plats, och jag hoppas du kommer att få ut något av besöket på sidan även om inte allt är perfekt. Men å andra sidan, när blir någonsin något perfekt?

Kommentera gärna om du har något att tillägga.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: