Jobb, porr och snabba spel

Ett av barnens största intressen är att spela Playstation. Det kan jag förstå. Men när de inte kan spela själv så tittar de på andra som spelar via YouTube. Intresset av att se andra som spelar har jag svårare att förstå. Så tänker jag porr. Att titta på andra som…. ja ni förstår. 

En tanke senare så inser jag att p-våfflorna var längre innan TV-spelen gjorde sitt intåg. Då var ju en film över en timme och vem orkar sitta och slita i snasen så länge…. Då måste man verkligen vara uttråkad för det är väl bara snäppen över att se på en p-våffla UTAN att ägna sig åt självbefläckelse. Att sitta och titta utan att stimulera sig själv måste vara på samma nivå som att se Kenodragningen utan att ha spelat Keno. Förvisso kan man stå ut några minuter men inte en timme.

Då är det mer naturligt idag då filmerna är några minuter, det är pang på och ingen som försöker få in handling i porren längre.

Så går tankarna vidare. Skönt det. Man vill ju inte bara tänka på porr. Så tänker jag på dejting där det är samma stress. Tinder, svep åt ena hållet för att få bonga in den och åt andra för att få slippa. Tänk så mycket enklare än att behöva bjuda på drinkar, middagar, sött prat och sen bara få tack och hej i porten. Men idag finns ju dockor som till och med kan använda AI för att skapa en känsla av mänsklig närhet fast det egentligen bara handlar om plast mot hud.

Spelen är samma sak. Förr lämnade man in travet på onsdagen och fick vänta till lördagen för att inse att man hade förlorat. Nu så är det en knapptryckning och så nya insatser. Allt ska gå så fort.

Det har den här arbetsveckan också gått. Det lär närma sig 60 timmar redan innan dagen är slut men det har varit en produktiv vecka och lönsam vecka. Men sen är det helg. Den lär vara över innan man förstått att det är fredag.

Men hur snabbt allt än ska gå så är inget snabbare än tanken. Den kan gå från YouTube-tittande på Playstation över porr, sexleksaker och snabba spel till jobb på någon sekund. Detta medan man gör frukost åt ungarna.


Kommentera gärna om du har något att tillägga.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: