Jag jobbar med insourcing istället för outsourcing

Jag har ibland fått frågan om vad jag jobbar med och ska här försöka förklara det kortfattat. Jag ansvarar för Ciklums försäljning i Sverige och för de kunder som vi har här. Enkelt så kan man säga att Ciklum (engelsk sida) erjuder outsourcing till främst Ukraina, en nearshore destination.

Men istället för traditionell outsourcing så erbjuder vi en egen IT-avdelning som enbart jobbar för dig, även om de sitter i Östeuropa istället för på ditt kontor i Sverige. De är verkligen dina utvecklare. Vi rekryterar dem till dig, du avgör hur mycket du vill betala dem i lön etc. En kund kallade det för insourcing av utvecklare istället för outsourcing av uppgifter. Vi står för alla stödfunktioner till ett fast pris. Hittar du ingen utvecklare du vill anställa (i vårt namn) så kostar det dig inte en krona. Alltså finns det inget att förlora på att göra ett försök.

Våra kunders över 170 team arbetar ständigt med erfarenhetsutbyte, utbildning och för att hitta bästa arbetsmetoder för att våra kunders utvecklare ständigt ska vara de bästa. Ciklum förser dem med modern teknisk utrustning och allt som behövs för att de ska kunna göra ett bra jobb för dig.

Ja vi har en del traditionell outsourcing också. Har du behov av utvecklare, så tveka inte att kontakta mig på 0723-045 555.

Mitt jobb är att ansvara för försäljningen i Sverige.

Kommentera gärna om du har något att tillägga.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: