Jag har provat yoga

yogaIgår testade jag yoga för första gången i mitt liv. Ja det är i stort sett sant. Jag har gjort nåt halvhjärtat försöka hemma med en CD någon gång och en gång var jag på Poweryoga på gymmet och blev mest illamående när jag såg pantertanter slå knut på sig själv medan jag får kämpa för att nå mina egna fötter.

Men på Täby Yogaskola gjorde jag min yogadebut och inför en mycket engagerad yogalärare så fick han mig faktiskt att gilla det. Detta trots att jag i dag har viss känning av smärta i både rygg och huvud. Det är visst rätt vanliga biverkningar efter första yogan då man frisläpper en massa skit i kroppen.

Men jag tror jag kan bli smidigare och att det också kan ge en viss grundstyrka som jag kan ha nytta av i mitt fortsatta tränande på SATS i Täby. Jag har för övrigt hunnit med 8 träningstillfällen på mindre än två veckor och med ett till i dag så landar det på nio. Då mitt krav är tre gånger i veckan så känns det som väl godkänt.

Jag hoppas på att ha kommit ner till de 80 kilo jag siktar på innan jul. Ett avklarat, sex kvar. Det känns inte så svårt, men samtidigt så vet jag att det är lättare i början, svårare sen.

Kommentera gärna om du har något att tillägga.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: