Jag har misslyckats

För en tid sedan bestämde jag mig för att hjälpa Aileen att få gå kvar i skolan. Jag anser att det är viktigt att hjälpa folk att klara sig själva snarare än att bara ge mat för dagen (även om jag ibland hjälper folk med det också). Jag trodde att då många var upprörda över sexköp, att människor skulle vara intresserade av att hjälpa unga flickor att skapa en god framtid där de inte behöver hamna i problem och tex prostituera sig för att får ett bra liv så skulle stödet för Aileen kunna vara betydande. Jag hade fel.

Förra veckan skickade jag ungefär 1300 kronor till Aileens mamma. Det är resultatet av några få men betydelsefulla donationer “avrundat” uppåt.

Jag antar att sommartider ihop med Corona gör det svårt att få folk att öppna plånboken utan att få något tillbaks. Jag hoppas också att Aileen ändå kommer kunna fortsätta i skolan och jag ska göra vad jag kan för att hjälpa till. Även om intresset är svalt så kanske någon har mer att bidra med och då kommer jag självklart att skicka det också. Som tidigare utlovat står jag för administrationen och avrundar uppåt så att alltid minst 100% når fram. Det är förmodligen över 100 gånger mer än den andel som kommer fram om du går på Postkodlotteriets annonser och tror du hjälper till genom att köpa en lott.

Självklart kan man bidra till en bättre sätt, och till flickors skolgång på andra sätt än genom att backa Aileen och det hoppas jag du gör om än inte via såna som Postkodlotteriet som själva tjänar mer än flickorna de utger sig för att hjälpa. Framtiden beror på oss alla.

Och även om det är ett misslyckande och jag är besviken så är det en del av livet. Man måste försöka för att kunna lyckas och för att lyckas måste man ta några misslyckanden också och det vi har gjort har vi gjort. Det blir inte ogjort. Bättre att göra lite än inget alls.

Kommentera gärna om du har något att tillägga.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: