Heathrow eller Gatwick?

Ja vilken flygplats skulle jag välja att flyga in till London från? Det var en av de små detaljer jag funderade över när resan hit skulle bokas. Till slut kom programmet och jag insåg att det var bara Heathrow som fungerade vettigt tidsmässigt. För mig den gången fungerade SAS bättre än Norwegian.

Om sedan Heathrow var bästa valet är tveksamt. Flygplatsen är så stor så det tog väl en timme att ta sig bara genom immigration, hämta bagage och sedan till Heathrow Express.  Men nästan alla kollegorna valde Gatwick och jag tror det var ett klokt val. Det ska nog jag försöka göra nästa gång också. Det måste vara smidigare även om tåget till centrum tar 30 minuter istället för 15.

Så nu sitter jag på ett femstjärnigt hotell med en kopp te och ska förbereda morgondagens arbete. Tur att hotellet är håller tillräckligt hög klass för att ha ett eluttag av ”normalt utseende”.  Tur också att jag kom på att lägga ner en skarvdosa med förgrenare så jag kan ladda både telefonen och datorn samtidigt.

Kommentera gärna om du har något att tillägga.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: