Goboken behöver lära sig svenska, spanska och folkhyfs

En säljare från Goboken ringde just. Han sökte frugan men när jag upplyste om att hon (nästan) bara pratade spanska så började han prata med mig. Att han pratade skånska är inte skälet till att jag tycker han ska lära sig svenska men han upprepade hela tiden: “Ni får….Ni får….Ni får….” ända tills han kom till slutklämmen. “Det enda Ni betalar….så det är väl klart jag ska skicka….”

Vet man inte skillnaden på att ge bort och att sälja så behöver man inte slösa sin tid med att ringa till mig. När jag då tydligt förklarade att jag inte var intresserad av att köpa någonting efter att han hela tiden upprepat att vi skulle “få” så blev han sur och lade på luren i örat på mig.

Jag hann inte ens erbjuda honom att “få” boken “Sälj Det Kunden Vill köpa” och “det enda han betalar är….”

Kommentera gärna om du har något att tillägga.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: