Fortsatt varning för Expedia

Det är inte bara det att Expedia stjäl pengar från sina kunder. De har dessutom en klart oseriös hantering efteråt. Jag tror det varit tre olika personer som kontaktat mig från Expedia eller på uppdrag av Expedia. En hävdar ständigt att problemet är nära en lösning, men hon jobbar åt en PR-byrå och har ingen makt att göra något.

En annan var så fräck så han lyckades göra mig förbannad på riktigt. Han försökte erbjuda mig 1500 kronor som en värdekupong där det i villkoren står “Expedia förbehåller sig rätten att ändra användarvillkoren för Kupongen och att när som helst dra in Kupongen.” Jag fattar inte hur de kan bete sig så oseriöst. När jag frågade personen ifråga om han menade att det var utöver ersättning för det det tagit betalt för utan att leverera eller bara en ytterligare förolämpning så vägrade han att svara. Klart oseriöst om ni frågar mig.

Sedan är det ytterligare en person som har hört av sig och meddelat att KLM kommer att återbetala pengarna inom tre månader. Deras avtal med KLM är en sak mellan dem och KLM. Jag har ett avtal med Expedia som de klart har brutit mot. Jag har frågat  – utan att få svar – varför de anser att jag ska ligga ute med pengarna för att KLM inte kan betala dem i tid.

De har fortfarande inte sagt något om de merkostnader de förorsakat mig och deras sätt att bara skicka ett mail och sedan vägra att svara på följdfrågor förstärker intrycket av ett oseriöst företag.

Då jag inser att de inblandade är löneslavar utan makt att påverka så väljer jag i detta läge att inte lämna ut deras namn, även om jag har god lust att offentliggöra åtminstone namnet på personen som valde att ytterligare förolämpa mig. Det kanske jag gör också, om de inte snabbar på att lösa problemet.

Jag önskar ingen på Expedia en god jul i alla fall. Att de är oseriösa visas väl också av att de ägnar sig åt att undersöka hur många som skulle byta sex mot semester, istället för att ta hand om sina kunder.

Kommentera gärna om du har något att tillägga.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: