Ett kul samtal på internationella kvinnodagen

För några år sedan på den 8 mars så ringde telefonen och någon ville sälja städhjälp. Jag fick frågan om jag någonsin provat att anlita städhjälp med RUT-avdrag och svarade sanningsenligt nej. Följdfrågan var om jag inte var intresserad av att prova och mitt svar var lite tydligt nej. Då kom frågan varför jag inte var intresserad.

– Jag är gift så jag städar inte, svarade jag.

Kvinnan i andra änden blev helt ställd  och var tyst länge innan hon sa:
– Jaha. Ja då får jag väl tacka för samtalet då.

Jag skrattade nog ett par minuter när jag kom på att det var just på den internationella kvinnodagen.

Nåt kul måste man ju få ha när säljare ringer. Till de som har humor och kan uppskatta skämt så önskar jag en bra internationell kvinnodag. Övriga får skylla sig själva för att de inte slutat läsa texten tidigare, men jag önskar er också en bra dag.

PS!  Då mitt företag Kundnyttan nyligen börjat erbjuda städtjänster i Stockholm så vill jag också tipsa om möjligheten att få fint hemma, antingen som en present till frun, eller till sig själv för både män och kvinnor. Hör av er för prisuppgift.

Kommentera gärna om du har något att tillägga.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: