Därför väljer jag att jobba för Ciklum.

Numera går det nog inte en vecka utan att jag får en ny förfrågan om partnerskap eller jobb. Partnerskapen går oftast ut på att jag ska bli svensk återförsäljare för dem och inte allt för sällan är det små företag från Ukraina som ägnar sig åt outsourcing.

Till att börja med vill jag säga att jag har ett bra uppdrag idag åt Ciklum. Jag är nöjd och har inga planer på att byta. Men jag är intresserad av hur marknaden ser ut och vilka konkurrenter som tittar på Sverige och vad de har för unika fördelar. Hittills måste jag säga att ingen av dem jag har tagit mig tid att kolla upp innan jag artigt avfärdat dem har kommit i närheten av Ciklum.

De små företagen har så klart inte samma möjligheter att rekrytera som vad Ciklum har. Ofta har de redan haft en personalpool som de söker en partner (återförsäljare) som kan sätta i arbete. I något fall har erbjudandet varit så konkret så jag kan säga att det ekonomiskt varit riktigt lockande för min del, men jag valde ändå utan tvekan att tacka nej.  Varför? Jo därför att jag skulle inte kunna träffa kunder rakryggat och erbjuda den kundens lösning när jag vet att den inte är lika bra som Ciklums.

Som säljare – och särskilt med ett så udda namn som mitt – så måste man alltid kunna vara ärlig mot kunderna i vad man kan erbjuda.  Därför vill jag jobba med företag som erbjuder de bästa lösningarna.

Kommentera gärna om du har något att tillägga.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: