Därför får SD över 20%

Majoriteten av de 20% som kan tänka sig att rösta på SD, gör det inte för att de vill ta bort chansen från de invandrare som finns i Sverige idag. Majoriteten av de 20% kan tänka sig att rösta på dem, därför att de övriga partierna inte pratat om det som berör dem. När alla andra blundar och låtsas som att allt är perfekt i Sverige så kanske det blir så i ett desperat försök att väcka våra befintliga makthavare. När ingen har några nya lösningar på de problem som de skapat med de gamla lösningarna så blir det så här. 

Alla som har öppna ögon ser att arbetslösheten är avsevärt mycket större än för bara några decennier sedan. Alla kan se bostadsbristen. Vi har också fått en sjukvård i upplösning, en accelererande övervakning, avskaffat försvaret och en poliskår som öppet säger att det är viktigare att sätta dit Svensson för fortkörning än att ta de riktiga brottslingarna. Enda lösningen dagens politiker, på bägge sidorna blockgränsen har är att ösa mer resurser på de system som skapat problemen. 

Detta systemkramande och bristen på visioner gör att många människor inser att de övriga sju partierna inte kan lösa problemen. SD är ett oprövat kort. Jag tror inte stödet för dem är ett tecken på ökad rasism. De senaste dagarnas folkrörelseliknande arbete för att hjälpa flyktingar tyder snarast på motsatsen. Jag tror det är ett tecken på desperation över de övriga partiernas oförmåga att se längre än till nästa opinionsundersökning och att de är mer intresserade av att mobba SD än att faktiskt regera Sverige.

Kommentera gärna om du har något att tillägga.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: