Boken Utan Min Dotter

Boken “Utan min dotter” handlar om min dotter Paulina som rövats bort av sin mamma i Honduras. En av de första köparna som fick boken skickade mig följade text:

Nu har jag spiknykter läst klar varje sida i din bok. Fantastisk bra. På slutet blir det riktigt spännande med inbrott och polisanmälan. Tempohöjningen mot slutet är kanon. En liten tår blev det.

Boken finns i lager och jag skickar så snabbt jag hinner den till dig med posten. Du får den för 100 kronor inklusive allt. Vill du ha flera ex, så kan du få den billigare. Använd kontaktformuläret nedan och skriv i meddelandefältet vad du vill. Där kan du också skriva om du vill ha boken signerad eller vill att jag kontaktar dig innan beställning.

Alternativt kan du beställa Utan Min dotter via Adlibris eller så köper du Utan Min Dotter via Bokus.

2 svar på “Boken Utan Min Dotter”

  1. Jag heter Jennifer och har precis läst färdigt din bok. Tänk om alla killar var lika engagerad som du när det gäller barnen. Jag har aldrig träffat min pappa men jag har försökt att ta kontakt. Min pappa vill inte kännas vid mig och det är synd tycker jag. Jag vet inte ens hur han ser ut för jag har inget kort på honom. Gloria kommer att förlora i längden eftersom Paulina kommer att ta reda på sanningen själv när hon blir stor. Fortsätt kampen om att få träffa din dotter för hon är det viktigaste du har. Lycka till i livet! Det förtjänar du…..
    Jennifer

    1. Tråkigt att din pappa inte vill veta av dig. Hoppas han ändrar sig en dag.

      Jag är också övertygad om att Paulina kommer att få veta sanningen, men det som oroar mig är hur hon reagerar på att vara uppvuxen med en lögn. Även om jag inte vet exakt hur den lögnen ser ut så kan det sveket från mamman sätta stora spår och det vill jag helst inte utsätta henne för.

Kommentera gärna om du har något att tillägga.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: