Använder du sidecar?

För några månader sedan lanserade Apple funktionen Sidecar, där man kan koppla ihop iPad och dator. För mig var det ett av de främsta argumenten för att köpa en Macbook Air. Jag kunde leva med den lilla skärmen då jag hade en extra skärm i form av iPad.

Men hittills har jag i princip aldrig använt den utom för att testa hur den funkade. Ett undantag är dock när jag hade en brainstorming session (är det någon som har ett bra svenskt ord för detta) med en kollega över Zoom och jag ville göra anteckningar som hon kunde se.

Vad är din erfarenhet av Sidecar? Har du använt den? Till vad?

MacBook Air med iPad som sidecar

Kommentera gärna om du har något att tillägga.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: