Åkesson och Corona

Det är fredag så det passar väl att avsluta veckan med lite goda nyheter.

Denna vecka har inte media fyllts med varken sprängningar, klimathysteri eller andra domedagsprofetior. Skönt att vi int har några värre problem än vart våra politiker reser eller en kraftig influensa.

Den här veckan viktigaste nyheter tycks ju vara

På bägge problemen så finns enkla lösningar. Utöver det så verkar det alltså ha varit en mycket bra vecka – bortsett från att Timrå torskade mot Björklöven i onsdags.

Coronaviruset kan botas med alkohol och det är fredag så ta ett glas – för hälsans skull. Jag menar vi svenskar behöver ju oftast en anledning att dricka även om många i praktiken dricker bara det finns en möjlighet. Låt oss nu använda anledningen att stoppa Coronaviruset om vi har möjlighet att dricka idag.

När det gäller Åkesson så vill han ju stänga gränserna. Låt oss göra det. Vi stänger gränserna innan Jimmy Åkesson hinner tillbaks. Många av hans partikamrater vill ju flytta till länder som kastar ut invandrare så låt oss hjälpa honom.

Fotnot: I dagens skitnödiga samhälle så måste jag väl tala om att ovanstående är skämt och inte på allvar. Jag vill inte att folk ska dricka mer än de tål, inte heller att vi ska kasta ut svenska medborgare ur landet. Blir du ändå kränkt av ovanstående så sök psykologhjälp

Kommentera gärna om du har något att tillägga.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: