2021 Pånyttfödelsens år.

Bloggen var på väg att dö ut, liksom vi alla ska dö. Men ibland händer det att den som är döende frisknar till och kommer tillbaks till livet. Det har hänt den här bloggen. Jag kommer att blogga vidare.

Jag kommer att använda bloggen för att skriva mer personligt, mindre politiskt, eller kanske lika politiskt men med en mer personlig vinkling.

Jag kommer också att skriva om en del historia, tex funderar jag på att få hjälp att skriva ner delar av familjens historia och publicera, tex hur farmor hade det under vinterkriget eller hur morfars liv var till sjöss. Men då behöver jag hjälp. Jag vill inte att minnet av äldre släktingar ska dö ut och därför kan jag komma att blogga mer om mina minnen av dem, och hur de levt.

Jag kommer också att fokusera på text. Det är skriva jag kan. Att länka till andra, eller lägga in bilder kan bli begränsat. Jag är inte intresserad av att maximera antalet följare utan mer av att ge min syn på saken till den som är intresserad. Jag kommer också att städa bort en del gamla inlägg som inte passar in i den ”nya bloggen” och kanske också byta tema. Jag planerar också att börja skriva på ett par andra bloggar så eventuellt kan några artiklar flyttas dit. Mer om det kommer.

Så låt 2021 bli pånyttfödelsens år. Inte bara för bloggen utan också för mer mellanmänskliga relationer, för resor och umgänge.

Även om jag nu sitter i soffan och skriver så visar jag också mitt nya hemmakontor. Ska jag vara mer personlig så måste jag väl dela med mig av något. Så med denna bild önskar jag er ett gott 2021.

Kommentera gärna om du har något att tillägga.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: