15 siffror i kontonumret och snabbare webb på Nordea utan TLS

Jag hade just anledning att kontakta Nordeas support och förutom att han jag pratade med var mycket trevlig och saklig så konstaterade jag snabbt två saker.

Alltid när man uppger kontonummer för överföring till konto i annan bank ska det vara 15 siffror. I mitt fall skulle jag föra över till Swedbank och det brukar alltid strula då de har fem siffror i clearingnumret. Men man ska fylla ut med nollor mellan clearing och kontonummer tills det blir 15 siffror totalt.

Sedan fick jag lära mig att bocka ur TLS 1.0 i inställningarna till Firefox så blev det mycket snabbare internet. Då jag har Nordea på både företaget och privat så kommer det nog att spara mig några timmars tid jag kan använda till något roligare. Därför delar jag också med mig av tipsen till dig.

Bra av Nordeas support.

Kommentera gärna om du har något att tillägga.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: