Applifierad men nya iPhone dröjer.

Jag måste medge att jag är lite sugen på nya iPhone 5s. Men det lär dröja innan jag skaffar den. Inte för att jag är rädd för ett förfalskat fingeravtryck utan för att min nuvarande iPhone 5 funkar för bra.

Ändå måste jag säga att jag är inte helt övertygad om alla förändringarna i nya iOS7. Att deleteknappen sitter uppe till höger när man slår numret känns lite så där. Jag skriver så ofta fel så den borde sitta mer lättåtkomligt.

Men bildbehandlingen har helt klart blivit bättre. Nu väntar jag med spänning på Mavericks.

Det enda riktiga problem jag hade var att Evernote hängde sig. Evernote är ett underbart program och det använder jag bland annat för att anteckna under kundmöten. Jag löste det genom att avinstallera det via Inställningar -> Allmänt -> Användning. Då det var låst så det inte gick att avinstallera som vanligt så fick jag ta den vägen. Innan dess så kopierade jag informationen och lade in i anteckningar.

Nu funkar allt klockrent, men jag räknar kallt med att det kommer en uppdatering inom kort. Det finns inga buggfria program.

Kommentera